Potatissalladen
Koka färskpotatis och låt den svalna, dela den i såna bitar du vill ha.
Senapsdressing:
Fransksenap 2msk
Rödvinsvinäger 1 msk
Salt o peppar efter smak.
Olivolja 1,5 dl, droppas i under vispning
Töm den över potatisbitarna.
Sendan kan du ha i vad du vill, vi hade kapris, sockeräter, vårlök och strimlad persilja.
Tips att ha i: Rödlök, Rädiser, färskfänkål. mm mm
Senapsdressing:
Fransksenap 2msk
Rödvinsvinäger 1 msk
Salt o peppar efter smak.
Olivolja 1,5 dl, droppas i under vispning
Töm den över potatisbitarna.
Sendan kan du ha i vad du vill, vi hade kapris, sockeräter, vårlök och strimlad persilja.
Tips att ha i: Rödlök, Rädiser, färskfänkål. mm mm
Kommentarer
Postat av: Guggu
japp så ser mitt också ut ungefär-om man vill ha den vit och krämig kan man blanda i lite turkisk youghurt ned! och hackade äpplen!!
Trackback