Potatissalladen

Koka färskpotatis och låt den svalna, dela den i såna bitar du vill ha.

Senapsdressing:

Fransksenap 2msk
Rödvinsvinäger 1 msk
Salt o peppar efter smak.
Olivolja 1,5 dl, droppas i under vispning


Töm den över potatisbitarna.

Sendan kan du ha i vad du vill, vi hade kapris, sockeräter, vårlök och strimlad persilja.

Tips att ha i: Rödlök, Rädiser, färskfänkål. mm mm

Kommentarer
Postat av: Guggu

japp så ser mitt också ut ungefär-om man vill ha den vit och krämig kan man blanda i lite turkisk youghurt ned! och hackade äpplen!!

2008-05-12 @ 10:57:47
URL: http://guggu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0