Usch

Idag är det -20 grader ute igen! Varför ska det måsta vara så kallt? Det är lite väl!!!

O det skulle verlkigen behövas dammas o torkas golv överallt här hemma. Men jag har ingen lust med det. Ingen som tackar mig om jag gör det ändå:O) ...Gör det någon annan dag...

Mina Älsklingar

Detta är mina livs kärlekar!


Drömmer!

Det är så mysigt när Znoddas sover o drömmer... Han voffar o springer (första gången han sprang i sömnen så blev jag rädd o trodde att han hade fått kramp)

Totte bara snarkar han o det är riktiga timmerstockar som han drar!


Olycka

Hunden Tottes husse Thord ramlade ute igår när han var på kvällls promenad med Totte. Han fick benet under sig o satte sig på foten som han bröt för ett år sedan o nu bröt han den igen plus att det blev flisor som lossnade. Så idag har han blivit operad. Så vi har Totte här hemma nu, sen när Thord kommer hem från sjukhuset så ska vi hämta Totte på morgonen och lämna tillbaka honom på kvällen. Det blir lite bökigare med så är det. Klart man ställer upp när man kan...

Totte saknar sin husse och är orolig av sig, men nu sover han iaf.

Znoddas är överlycklig som får ha Totte här hela tiden!




Ut

Vi var precis ut o Znoddas han hoppade och ålade sig fram i snön... Stack in huvudet i snön ...
Ja, det är såna här gånger som man ska ha filmkamera. Det är nog bara Znoddas som är glad över detta snöväder som varit idag elller är idag...


Znoddas

Idag blir Znoddas 11 veckor och på fredag har vi haft honom hos oss i tre veckor.
Det är en konstig känsla att han är våran. Jag o John har nog inte fattat det än. Vi har passat så många hundar så vi är vana att vi har hund en helg o sen så är vi utan. Så vi sitter fortfarande och väntar på att någon ska komma och hämta honom :O) Men det är ju ingen som kommer och hämtar honom. För han är våran o bara våran!!!

Lite bilder på våran kille från de första dagarna hemma hos oss.

      

  


Znoddas är frysen av sig men han älskar snön! Han har några kläder som han älskar att ha på sig när han är ute.

Vårat lilla snömonster!








Imöra

Ja imöra då kommer Znoddas till oss, så nu hoppas vi att allt går som de ska alla papper är okej o att flyget går som de ska!

Får se om man kan sova inatt nu då. Detta är 1000 gånger bättre än julafton!



Imorgon vännen då kommer du till oss! Vi längtar så mycket efter dig o det gör "mormor o morfar" oxå!

Våran gran

Jag måste vissa er våran gran som nu är ett minne blott. Den var så se som det bara kan bli men den blev fin när man klädde den. Men till julen i år så blir det en plastgran för våran del.



Fin va?



Jonte som klipper ner granen så vi kunde få ut den utan att barra ner hela lägenheten... och ni ser även hur sne den är åt alla håll!



Dammsugaren

Ja, dammsugaren är kvinnans bästa vän.

Jag kom på igår när vi städade bort julen att extra munstycket till dammsugaren som jag använder på mattor o soffan funkade hur bra som helst att damma med! Bara att lyfta på sakarna o dammsuga. Inte att jag kommer att göra det varje gång nu men mellan våttorkningarna så är det hur bra som helst o fort gick det. Eller om man väntar besök o inte hinner eller orkar våtdamma!

  


Helgerna över...

Så är helgerna över... o  man ska tillbaka till verkligheten...

Julafton var vi hemma i Forsa hos mina föräldrar som alltid. Juldag till annandagen var vi hos Johns mamma.  Fast den riktiga julkänslan fanns aldrig där... Fast vi hade massa snö denna julen.




Nyår hade vi en trevlig middag med goda vänner, har blivit en liten tradition. Konstigt att efter tolvslaget så kändes det som innan tolvslaget :O)





På fredag åker vi till Arlanda och hämtar Znoddas sen är ingenting sig likt här hemma längre. Så innan fredag ska jag ha pluggat en del o städat bort julen. Har ikväll tagit bort kulorna från granen, alltid en början.


RSS 2.0