Konjak är borta!

I måndags fick vi ta bort vårat älskade marsvin Konjak, han hade fått ett sår på ryggen som kan bara var o bet o rev upp, det berorde på att han hade fått kronisk hudirretation eller nått sånt. De gick att bota men vi tyckte inte att de var värt de för han hade ont. Så de var bättre att han fick komma till Marsvins himmelen.

Konjak är han här högst upp på bilden. Sen är de Eroz som är den vita och den bruna nederst i bild är Baileys, och de är kvar.  
422384-99
På denna bild så badar de i badkaret. Baileys  älskade de men e gjorde inte Konjak och Eroz är inte heller så förtjust i de.
Det är aldrig roligt att ta bort ett djur men när man vet att de är de bästa för den så känns de ju bättre Man vill ju inte att de ska lida.

Ikväll ska jag mysa med Eroz och Baileys  framför tv. De får sitta i en handduk annrs på pinkar de mer mig :O(

Kommentarer
Postat av: Angelica

Åh, stackars er! *håller om* Tur att Eroz o Bailys har varann iaf! Ja, inte ska man låta djuren lida. Även om man fixar meducin o gudars allt betyder inte det att allt blir bra. Sen är det ju lite svårt o veta med djur när dom inte kan prata. Jättesöta där på bilden när dom badar!! Du får skriva med om dom oxå!

2008-03-07 @ 20:03:49
URL: http://mittlivilondon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0