I söndags

I söndags bakade jag o John lussekatter o pepparkakor. Så mysigt och så gott.

Vi har du endast betonggolv i köket nu för vi blev lovade nytt golv i november men så fick de sjuk personal så nu är vi lovad förre jul iaf. Men vi får väl se jag vågar inte hoppas på något.

Så det blir en jul som förra året att vi håller på att renovera. Men så är det, blir ju fint iaf.


Dårhus

John har en vän på besök som nu har varit full konstan i två dagar o jag håller på att bli tokig... O de går inte att prata med han för han är så full. John är så besviken på han. Vad ska man göra?

Jag blir gråt fördig!!!

Så det blev

Denna kväll började som en myskväll med Sandra på besök o lite middag och idol.

Men John har en vän på besök från Västerås så det blev lite utgång o nu är vi hemma igen o helt nykter är man inte nu... Ska försöka få de att sluta spela musik o att vi ska sova. Men de kommer fan inte att gå.

God natt på er från en onykter Cilla!



Ojojoj

Idag sov jag till kl 12... Det var skönt med man har ju sovit bort hela dagen, känns det som. Totte är hemma idag för Tord (hans husse) är ledig. Känns lite tomt utan han men vi får ju träffa go killen på måndag igen :O)



Totte!

Detta är Totte, vi är dagföräldar till honom! Mycket charmig liten kille på 6 år. Att vi får betalt för att ha honom är ett plus, plus att hans husse jobbar på en chark så vi får en massa korv o grejor oxå.


Halloween

Nu har vi fått nya internet så skönt att slippa mobila...

Här kommer bilder på mina halloween ljuslyktor:









Men det är ju synd att man inte får ha de så länge eller får får man ju men det passar ju inte att ha de framme mer än någon vecka. Men men så är det...

Min orkide

Jag är så stolt över min orkide!



Maffig va?!

5 nov, snö

Idag kom första snön här! Både mysigt o jobbigt! Men julstämmningen kom direkt o det är ju mysigt!





RSS 2.0