Vintips!

Så här när grill säsongen drar igång så ska jag tipsa om ett rött vin som är jättegott till grillat!

Cigarra heter det, är från portugal. Det koster 67:- per flaska.



Jag och John tycker det är super gott!

Måste även vissa lite bilder från Långfredagen...

Lite lång efter påsk nu men dess bilder måste ni se!

På långfredagen hade vi fest hos Sandra och Pelle, vi hade super kul! Vilken fest det blev!

John i peruk:




Visst är han snyggare utan hår?!



John och Pelle!  (Pelle är oxå flint i vanliga fall)



Jonte (kort hårig i vanliga fall)
Jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket som när grabbarna hade perukerna på sig! 



Ida, hon som äger hundarna som jag är hundvakt till lite då och då!

Denna kväll lärde hon mig att dansen till Iggesundsgängets låt mopeden! Vi körd nog den 10 gånger på en timme! Men kul var de!



O så till slut jag!



Äntligen

Äntligen har vi städat vinden o då hittade jag en lampa som jag har glömt bort att jag har köpt. Köpte den på Ikea för reariset 69:- o den hade kostat omkring 300:-.

Så vi satte upp den ovanför soffan  för den väggen är väldigt tom.
Jag hittade även lite kuddfodral så det blev nytt sånt soffan oxå. 
Passar mycket bättre än de gamla röda och lila som jag hade.

 

I överkant ser ni lampan, inte hade jag sett att det var apor på den utan det var John som såg de. Så nu år den under namnet ap-lampan.

Vad händer idag?

Idag så jobbar John till kl 16.00. Då ska jag gå och möta honom o så ska vi hämta en hyrbil för imorgon ska vi åka till Uppsala och vi litar inte på vår pärla, lite jobbigt om den  lägger av efter halva vägen.

John åker till Uppsala engång var tredje månad för att ta prover eftersom han har transplanterat sin njure.
Han brukar åka tåg annars men nu ska han ta bil så då följer jag med, så ska vi gå lite på Ikea o sånt när John är klar vid 12 tiden.  

Sedan ikväll kl 18,30 är det möte med bostadsföreningen. Eftersom vi äger lägenheten så är det ju kul att veta vad som sa hända kunna vara med och påverka. Så det blir nog kul.

Det är vad som händer idag de, och så fick ni reda på lite vad som händer imorgon :O)

Zingo

Jag har ju lovat att lägga ut bild på Zingo, som vi köpte den 21 mars när lilla Baileys dog.

Här kommer första bilden :



Han har blivit en riktig tuffing sedan han kom hitt. De första veckorna var han jätte rädd, plus att han fick kolik eftersom han inte var van att äta grönsaker, efter två veckor gick det över.  O är han framme hela hela tiden.

Balkongen...

Vi har även piffat till balkongen!

Vi har lagt trätrall för att slippa den tråkiga betongen, köpte utemöbler (som två andra kompisar har köpt lika efter oss :O) ) och för att piffa till det ytligare så har vi köpt balkonglådor så det räcker runt hela räcke Men det är förkallt för att plantera blommor än, men jag längat jätte mycket till jag kan göra det. Säger som svärmor, vi kommer få en liten grön oas på balkongen :O)

Nu när jag tog bilderna så är det jätte grått och tråkigt väder, men det kommer flera sedan...


Balkong möblerna (kommer från Jysk)



Mer av trallen och liten skym av balkonglådorna  (får knäppa från gatan sen är det är blommor i dem)


Kökslampa

Jag har länge letat efter en fönster lampa till köksfönstret. Vill ha en som hänger ner eftersom jag har en massa egen odlade kryddor i fönstret .



(Basilika, citronmeliss och timjan)

Ja åter till lampan. Var hos svärmor för några veckor sedan och satt och kollade i en Hemmets journal och hittade lampan där i. O jag vissade den för John som på en gång sa att ja skulle kolla när tidningen var ifrån (hittade tidningar från 2006 där) O som tur var så var den från April i år. Så när jag kom hem till Hudik igen så gick jag på Indiska och köpte den sista lampan. Nångång ska man ha tur!

O den passar så bra i köket!

Visst är den fin?!


Längesedan igen

Nu är det så där längesedan jag skrev igen....

Jag håller fortfarande på med ex-jobbet....

Putsat fönstren!

Igår putsade jag fönstren!

Håll på hela dagen för tre fönster plus en balkong dörr.

Först på morgonen kom de och bytt persiener, vi hade beställt till alla fönstren men det had nog blivit ett missförstånd på vägen för till köket hade de inte beställt några... så då får vi vänta yttligare några veckor på de. Sen putasde jag fönsten, har inte kunnat göra det innan för persienerna har varit trasiga så jag har inte kunnat dra upp dem.

Lägenheten har ståt tom i två år innan vi flyttade in och de senaste två åren som mormor bodde här så var hon så dålig att hon åkte in och ut på sjukhuset så då putsades det inte några fönster.  Så det var 4 år lort på dem... plus att det är i stan och det åker många bilar förbi här varje dag.. kan ju säga att det räckte ju inte med att putsa en gång... utan 2-5 gånger o det är 4 sidor att putsa per fönster....

Men nu få man ju sig en chock när man kollar ut... är ju så rent o man ser så klara färger ute.... Vi har levt i en dimma om man säger så!

RSS 2.0